Zo móói, praktisch en duurzaam kan comfort zijn

Geniet van alle comfort, zachtheid en warmte. Profiteer van ultiem gebruiksgemak en laat uw ogen strelen door een subtiel design. Met Cossolid wordt het meest vertrouwde ritueel van de dag een bijzonder moment. Wij verkopen Cossolid exclusief in Nederland, via onze eigen vestiging en een netwerk van professionele dealers. Met zijn bijzondere, zachte en comfortabele structuur is Cossolid ideaal geschikt voor vloeren, wanden en douchebakken. Een staaltje uiterst moderne technologie dus, in een uiterst comfortabel jasje.

Cossolid bestaat, afhankelijk van de toepassing, uit de materialen aluminium, pvc, kunststof en schuim. Een hoogwaardige materialencombinatie die staat voor een optimale stevigheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Maar ook voor veel gebruiksgemak en een optimaal comfort. Zo is het materiaal isolerend, lichtgewicht, antibacterieel, glad en zeer goed schoon te houden. De toplaag van Cossolid is antislip, krasvast, kleurvast en slijtvast. Cossolid heeft een goede akoestische demping, voelt zacht aan en neemt direct de omgevingstemperatuur aan.

Voelt ook u zich al behaaglijk bij de gedachte?

Even belangrijk: Cossolid is voor alles puur maatwerk. Onmogelijke hoeken bestáán niet. Welke afmeting u ook wenst, wat de situatie ook is:

Lahn Solutions biedt de juiste inlossing.

Bovendien is Cossolid eenvoudig te verwerken. Een ideaal product dus voor de renovatie van badkamers en het snel, doeltreffend en zeer fraai oplossen van lekkageproblemen. Maar ook voor het creëren van een badkamer met bijzondere afmetingen.

Cossolid gaat elke sanitaire uitdaging succesvol aan.

Kleur opties Cossolid: